Doe mee met de Duurzame Kerst Challenge 2021

Een Kerstboom, cadeautjes, kerstkleding, verlichting, vuurwerk. Als je er over nadenkt is december helemaal niet zo'n duurzame maand. 

Om eerlijk te zijn, vind ik dat we nogal zijn doorgeslagen als het gaat om Kerst vieren. Het moet allemaal grootser, feestelijker, met grote cadeaus, veel eten, veel licht en overdaad. Maar ging het daarom in den beginne? Volgens mij niet. Volgens mij ging het wel om vrede op aarde en aandacht en liefde voor elkaar . En dat hoeft niet groots en meeslepend. En kan ook zonder grote milieu impact. 

Het is mijn missie om zoveel mogelijk mensen te inspireren om ook duurzamer te doen. En Kerst kan zeker wel duurzaam of in elk geval duurzamer! Daarom organiseer ik een Duurzame Kerst Challenge en ik daag jou uit om mee te doen!

Ik geef 14 dagen lang tips en inspiratie in je mailbox waarmee we Kerst ook leuk houden voor onze aarde. En waarmee we eraan werken dat onze kinderen later ook nog Kerst kunnen vieren op onze enige planeet. De enige met kerstkransjes welteverstaan, dus we moeten er zuinig op zijn!

Daarnaast vier je met deze tips ook nog eens een veel relaxter feest.

Doe mee! Het kost je helemaal niets!

Meld je hier gratis aan!