Instagram winactie: win een handgemaakte tas
11 december 2020 
1 min. leestijd

Instagram winactie: win een handgemaakte tas

Om te ontspannen vind ik het leuk om met m’n handen bezig te zijn en dingen te maken (of muziek :). Momenteel maak ik wel eens boodschappentasjes van afgedankte stoffen.  En omdat het nu bijna Kerst is en zo’n zelfgemaakt item een ultiem duurzaam kerstcadeau is geef ik er 1 weg via Instagram. Hiermee wil ik laten zien dat je veel spullen nog een tweede leven kunt geven en ze niet hoeft weg te gooien.

Zelfgemaakte boodschappentas

Deze toffe en stevige tas maakte ik van geredde materialen: broekspijpen van een jeans en een oud riempje. Ik heb de sluiting aan het riempje laten zitten, zodat je hieraan bijvoorbeeld je sleutels kunt hangen.

Petra met zelfgemaakte tas

Dit unieke exemplaar geef ik graag weg. Wil jij deze tas winnen voor jezelf of om als duurzaam Kerstcadeau weg te geven? Doe dan mee met mijn Instagram winactie:

1. Volg @groeneheldenacademie en like het winactie bericht
2. Vertel me in een reactie op het bericht waarom jij moet winnen en tag minimaal 2 vrienden voor wie dit ook interessant is.
3. De winactie post in je stories delen is lief. Tag dan ook @groeneheldenacademie

Ik maak de winnaar bekend op vrijdag 18 december, zodat jij de tas (met een beetje geluk) nog voor de Kerst binnen kunt hebben om ‘m eventueel cadeau te geven.

Zoek je meer ideeën voor duurzame kerstcadeaus check dan eens mijn blog Duurzame cadeaus: taboe of trend en mijn artikel met lekker veel Duurzame cadeautips. Oh ja en vergeet ook niet jouw cadeau duurzaam in te pakken.

Nog even alle voorwaarden voor de Instagram winactie op een rijtje:

 • De zelfgemaakte tas actie op Instagram wordt georganiseerd door de Groene Helden Academie
 • Iedereen met een Instagram account kan meedoen aan deze winactie.
 • Hoe maak je kans?
  1. Volg @groeneheldenacademie en like het winactie bericht
  2. Vertel me in een reactie op het bericht waarom jij moet winnen en tag minimaal 2 vrienden voor wie dit ook interessant is
  3. De winactie post in je stories delen is lief. Tag dan ook @groeneheldenacademie
 • De wedstrijd loopt van vrijdag 11 december 2020 tot en met donderdag 17 december 2020.
 • Op vrijdag 18 december loot ik de winnaar en maak ik deze bekend via het Instagram account @groeneheldenacademie
 • De winnaar ontvangt ook een persoonlijk chatbericht
 • De winnaar heeft 24 uur om z’n prijs te claimen door mijn bericht te beantwoorden
 • De prijs is een zelfgemaakte tas van grijze broekspijpen en een wit leren riempje (zie foto hierboven) en is niet inwisselbaar
 • De tas is niet perfect by the way, maar best goed gelukt al zeg ik het zelf
 • De winnaar kan de prijs ophalen of ik stuur ‘m op
 • Deze winactie is op geen enkele manier is gesponsord, goedgekeurd of wordt beheerd door Instagram of is geassocieerd met Instagram

Veel plezier!

Over de schrijver
Hi, ik ben Petra en eigenaar van deze site. Sinds 2018 maak ik met mijn gezin (mijn vriend Niels, onze dochter van 11, zoon van 8 en ik) grote en kleine stappen met een zero waste lifestyle. Met een focus op grote winstpakkers als vega en 90% plantaardig eten, niet meer vliegen, geen auto meer hebben, minder spullen kopen en minder (plastic) afval genereren. We kijken continu hoe we op alle vlakken van ons leven verder kunnen verduurzamen. Ik wil jou op een positieve manier inspireren om zelf in actie te komen voor ons klimaat en de wereld. Ik laat je zien dat alle beetjes helpen. Het hoeft niet gelijk perfect. En het ook lukt als een druk gezin hebt!
Reactie plaatsen
Ebook 10 eerste stappen naar Zero Waste

Ben je geïnspireerd?

En wil je gelijk doorpakken?

Download dan mijn gratis e-book 

10 eerste stappen naar Zero Waste

Draag niet langer bij aan de vervuiling van onze wereld. Maak een vliegende start met zero waste met de tips in dit praktische e-book!