Doe mee met de Duurzame Kerst Challenge 2021
10 december 2021 
0 min. leestijd

Doe mee met de Duurzame Kerst Challenge 2021

Een Kerstboom, cadeautjes, kerstkleding, verlichting, vuurwerk. Als je er over nadenkt is december helemaal niet zo'n duurzame maand. 

Om eerlijk te zijn, vind ik dat we nogal zijn doorgeslagen als het gaat om Kerst vieren. Het moet allemaal grootser, feestelijker, met grote cadeaus, veel eten, veel licht en overdaad. Maar ging het daarom in den beginne? Volgens mij niet. Volgens mij ging het wel om vrede op aarde en aandacht en liefde voor elkaar . En dat hoeft niet groots en meeslepend. En kan ook zonder grote milieu impact. 

Het is mijn missie om zoveel mogelijk mensen te inspireren om ook duurzamer te doen. En Kerst kan zeker wel duurzaam of in elk geval duurzamer! Daarom organiseer ik een Duurzame Kerst Challenge en ik daag jou uit om mee te doen!

Ik geef 14 dagen lang tips en inspiratie in je mailbox waarmee we Kerst ook leuk houden voor onze aarde. En waarmee we eraan werken dat onze kinderen later ook nog Kerst kunnen vieren op onze enige planeet. De enige met kerstkransjes welteverstaan, dus we moeten er zuinig op zijn!

Daarnaast vier je met deze tips ook nog eens een veel relaxter feest.

Doe mee! Het kost je helemaal niets!

Meld je hier gratis aan!

Over de schrijver
Hi, ik ben Petra en eigenaar van deze site. Sinds 2018 maak ik met mijn gezin (mijn vriend Niels, onze dochter van 11, zoon van 8 en ik) grote en kleine stappen met een zero waste lifestyle. Met een focus op grote winstpakkers als vega en 90% plantaardig eten, niet meer vliegen, geen auto meer hebben, minder spullen kopen en minder (plastic) afval genereren. We kijken continu hoe we op alle vlakken van ons leven verder kunnen verduurzamen. Ik wil jou op een positieve manier inspireren om zelf in actie te komen voor ons klimaat en de wereld. Ik laat je zien dat alle beetjes helpen. Het hoeft niet gelijk perfect. En het ook lukt als een druk gezin hebt!
Reactie plaatsen
Ebook 10 eerste stappen naar Zero Waste

Ben je geïnspireerd?

En wil je gelijk doorpakken?

Download dan mijn gratis e-book 

10 eerste stappen naar Zero Waste

Draag niet langer bij aan de vervuiling van onze wereld. Maak een vliegende start met zero waste met de tips in dit praktische e-book!