Probeer nu de Briters wasstrips met korting

Kortingscode voor 20 euro korting op de duurzame en goedkope wasstrips van Briters

De was doen met duurzaam wasmiddel dat ook nog eens betaalbaar is. Wie wil dat nu niet?

Onlangs ontdekte ik de Briters wasstrips en ik was meteen fan. Want met deze duurzame wasstrips kun je al wassen vanaf 15 eurocent per wasstrip. Wat mijn ervaringen met Briters wasstrips zijn en waarom ik fan ben, lees je in mijn blog over de wasstrips van Briters. Wil je het ook eens proberen? Maak dan gebruik van mijn kortingscode (lees verder) en ontvang maar liefst 20 euro korting!

De wasstrips van Briters:

  • wassen schoon
  • zijn minimaal en plasticvrij verpakt
  • zijn microplasticvrij
  • zijn biologisch afbreekbaar
  • hebben een lichte geur
  • en zijn erg goedkoop ten opzichte van andere merken wasstrips.

Je hoeft je trouwens geen zorgen te maken. Want als je niet tevreden bent, kun je de (aangebroken) verpakking gewoon terugsturen en dan krijg je je geld terug. Wil je meer weten over de wasstrips of het bestellen, kijk dan eens bij de FAQ van Briters

Koop nu de Briters wasstrips met mijn kortingscode voor 20 euro korting

Met mijn kortingscode kun jij nu ook extra voordelig de Briters wasstrips bestellen. Je krijgt met mijn code namelijk 20 euro korting op je bestelling. Zo kun je, als je gelijk 3 enveloppen bestelt, voor 15 eurocent per wasbeurt wassen. En vind je 300 wasstrips teveel, dan kun je natuurlijk ook 1 envelop bestellen. Of je bestelt er 3 en geeft of verkoopt er 1 aan je vrienden of familie. Bestel direct op de website van Briters via deze link, de korting wordt dan gelijk verwerkt. 

Goed om te weten: dit is een samenwerking met Briters. Per bestelling met mijn kortingscode krijg ik een kleine vergoeding van Briters. En jij 20 euro korting!

Reactie plaatsen

Maak een vliegende start met Zero Waste met mijn gratis e-book!

Ebook 10 eerste stappen naar Zero Waste